NØV 2019 75

9. klasse

Undervisning er en central del af et efterskoleophold. Nøvlingskov tilbyder en solid undervisning på et højt fagligt niveau, hvor vi forventer, at du bidrager aktivt og tager ansvar for din egen læring.

INTRODUKTION

Velkommen til 9. klasse

Når du tager 9. klasse på Nøvlingskov Efterskole er der mange fag på skemaet, nogle er obligatoriske fag, mens du selv bestemmer dine valgfag. Du har mulighed for at sammensætte dit helt personlige skema, hvor du kan vælge bredt mellem mange og forskelligartede fag, eller du kan specialisere dig inden for et område. Du er kun begrænset af dine ønsker og behov.

Vi er kendt for, at hos os kan du snuse til lidt af hvert, udfordre dig selv, prøve nye ting, og måske finde ud af, at du har nogle evner inden for et felt, du hidtil ikke har prøvet kræfter med. Eller du kan fordybe dig, i det du har allermest lyst til og bruge alle dine valgfagstimer inden for dette felt, uanset om det er sport, musik, kunst og design, værksted eller outdoor.

Læs mere om at blive elev

CYY04621
OM UDDANNELSEN

Det stærkeste springbræt

På Nøvlingskov Efterskole kan man tage de samme prøver som i folkeskolen. Det vil sige, at man i 9. klasse tager Folkeskolens 9. klasses prøve (FP9).

Læs mere om at blive elev

PRØVEFAG

Obligatoriske fag

I 9. klasse skal man have dansk, matematik, engelsk, fysik/kemi, kristendom, historie, samfundsfag, biologi, geografi, idræt, sangtime og medborgerskab. Tysk har langt de fleste, men det kan fravælges efter nærmere aftale.

I fagene matematik, engelsk og tysk underviser vi på tre niveaudelte hold.

Alle afslutter skoleåret med alle bundne prøver samt de to udtræksprøver.

Eyjidwnrzxqioij5b3vuz2nybsisimtlesi6imxpdmuvb3jnyw5pemf0aw9ucy80ndyvaw1hz2vzl1dxbwp1ufzknmmuanblzyisimvkaxrzijp7fx0=
Eyjidwnrzxqioij5b3vuz2nybsisimtlesi6imxpdmuvb3jnyw5pemf0aw9ucy80ndyvaw1hz2vzl1r1weg1dvc5zxquanblzyisimvkaxrzijp7fx0=
Eyjidwnrzxqioij5b3vuz2nybsisimtlesi6imxpdmuvb3jnyw5pemf0aw9ucy80ndyvaw1hz2vzlznjvjvurtv3aeouanblzyisimvkaxrzijp7fx0=

"Det var ikke særligt svært for mig at vælge efterskole, fordi jeg ikke har en bestemt ting, som jeg interesserer mig for. Derfor valgte jeg Nøv, fordi der ikke er linjer men i stedet en masse forskellige valgfag, så man både kan have sport og krea, hvis det er det man vil. "

Lisbeth, tidligere elev på Nøvlingskov Efterskole
Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked