BRÆNDER DU FOR AT SYSLE OG SKABE NOGET MED HÆNDERNE?

Krea-linjen

I linjefaget Krea kommer du omkring en hel masse kreative færdigheder.

Faget indeholder blandt andet:

Keramik
Maleri
Tegning
Tufting
Strikning
Brodering

På Krea-linjen kommer vi igennem et forløb, hvor du lærer at lave keramik, og hvor vi bl.a. skal på drejekursus hos en professionel keramiker.

Vi bruger vores veludstyrede keramikværksted og skaber alt fra kopper til skulpturer. I løbet af året laver vi forskellige udstillinger. I Krea vil du også møde maleri og tegning, vi skal på skovtur og udforske vores tegnefærdigheder. Du vil møde nye teknikker og få gode idéer til at udvikle dine tegneevner.

Som året skrider frem og vinteren banker på døren, skal vi have fat i garnnøgler. Vi skal bruge skolens tuftingpistoler og skabe bl.a. tæpper. Du får mulighed for at lære at strikke – et håndværk du vil blive glad for at lære.

Vi skal også brodere og skabe vores eget tøj. Vi skal på tur ud af huset og fordybe os i kunstværker, hvor vi kan blive inspireret og udfordret.

Du kan vælge Krea-linjen samt muligheden for 2 timers Krea-valgfag.

Nøvlingskov Efterskole (65 Of 66)
BESØG OS

Oplev det på egen krop

Kom og besøg os på Nøvlingskov Efterskole. Her kan du se skolen, møde elever og ansatte, samt mærke stemningen på efterskolen.

Læs mere om at besøge skolen

Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked