NØV 2019 188

Vejledning

På Nøvlingskov Efterskole betyder det meget for os at klæde vores elever på til fremtiden. Derfor får du i løbet af 9. og 10. klasse uddannelsesvejledning. Vores to uddannelsesvejledere er samtidig lærere på skolen, og er derfor kendte ansigter, du altid kan tage fat i.

NØV 2019 183
VEJLEDNING

Klædt på til ungdomsuddannelse

På Nøvlingskov Efterskole vil vi klæde dig på til at træffe kvalificerede valg om din fremtid. Derfor betyder uddannelsesvejledning meget for os.

Vores fokus i vejledningen er derfor:

  • At give eleverne viden om de uddannelsesmuligheder, der tilbydes efter 9. og 10. klasse.
  • I samarbejde med forældrene at støtte eleverne i en afklaring og oplysning vedr. deres fremtidige uddannelses- og erhvervsvalg.
  • At give eleverne mulighed for at træffe et kvalificeret uddannelses- og erhvervsvalg med baggrund i egne forudsætninger og interesser.

Tag et kig i vores vejledningsfolder som nærmere beskriver indholdet af vejledningen.

Læs mere om skolen

Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked