IMG 9218 (1)

Studieture

Det handler ikke kun om at gå i skole. På Nøvlingskov Efterskole sker der utroligt meget

i løbet af et skoleår.

INTRODUKTION

Unikke rejseoplevelser

Dagligdagen med timer, rengøring, lektier, aftenaktiviteter osv. er selvfølgelig det bærende element i vores hverdag, men mange gange er der andre ting på programmet af kortere eller længere varighed.

Hvert år tager vi på tre lejrskoleture. En fælles skitur, en årgangstur og en afslutningstur. Turene indeholder forhåbentlig både noget kendt og ukendt for dig. Vi vil gerne præsentere dig for nye oplevelser. At rejse sammen er med til at danne os som fællesskab og individ. Du kan glæde dig til spændende rejseoplevelser sammen med dine efterskolevenner.

10. årgang har en ekstra rejse i løbet af skoleåret med deres UDSYN10-fag - læs mere om det her.

STUDIETUR

København og Århus

Hvert år tager 9. årgang fire dage til København for at opleve de mange spændende ting, som landets hovedstad byder på.

10. årgang tager på samme tid til Århus, der ligeledes byder på mange spændende oplevelser.

Turene har både fagligt og socialt indhold og sigte.
Turene ligger i september, så de er med til at styrke fællesskabet på årgangene i starten af skoleåret.

IMG 5237
STUDIETUR

Skitur

Skituren går til Sälen i Sverige. Her er der rig mulighed for at få lært at køre ned ad slalompisterne. Og er man erfaren skiløber, er der også masser af udfordringer på de stejle sorte pister. Fællesskabet trives og styrkes med skiløb, aftenunderholdning og hygge i skihytterne, hvor I selv laver mad.

Se film fra 2022 her.

Se film fra 2023 her.

Vi tilbyder en for-skitur for de øvede elever, der har lyst til at få ekstra undervisning, så de kan instruere deres kammerater. For-skituren er kombineret med valgfagstimer og giver 3-4 dage ekstra på ski og koster 1.600 kr.

Se film om for-skituren her.

IMG 7499 (1)
STUDIETUR

Afslutningstur

Skoleåret slutter ikke med prøver og eksamener. Den allersidste uge i skoleåret tager hele skolen på afslutningstur - ofte har det været i Lejrbygningen på Ny Sletten ved Silkeborg, der har dannet rammen for den hyggelige tur, men også Remmerstrandlejren ved Struer har været brugt.

355726344 752128403582066 8651602550714372586 N
Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked