IMG 7552

Studieture

Det handler ikke kun om at gå i skole. På Nøvlingskov Efterskole sker der utroligt meget

i løbet af et skoleår.

INTRODUKTION

Unikke rejseoplevelser

Dagligdagen med timer, rengøring, lektier, aftenaktiviteter osv. er selvfølgelig det bærende element i vores hverdag, men mange gange er der andre ting på programmet af kortere eller længere varighed.

Hvert år tager vi på to lejrskoleture. En fælles skitur og en årgangstur. Turene indeholder forhåbentlig både noget kendt og ukendt for dig. Vi vil gerne præsentere dig for nye oplevelser. At rejse sammen er med til at danne os som fællesskab og individ. Du kan glæde dig til spændende rejseoplevelser sammen med dine efterskolevenner.

STUDIETUR

København/Aarhus/Thyborøn

Hvert år tager 9. årgang fire dage til København for at opleve de mange spændende ting, som landets hovedstad byder på.

10. årgang tager på samme tid til Aarhus eller Thyborøn, der ligeledes byder på mange spændende oplevelser.

Turene har både fagligt og socialt indhold og sigte.
Turene ligger i september, så de er med til at styrke fællesskabet på årgangene i starten af skoleåret.

Kbh 10 (1)
STUDIETUR

Skitur

Skituren går til Sälen i Sverige. Her er der rig mulighed for at få lært at køre ned ad slalompisterne. Og er man erfaren skiløber, er der også masser af udfordringer på de stejle sorte pister. Fællesskabet trives og styrkes med skiløb, aftenunderholdning og hygge i skihytterne, hvor I selv laver mad.

Vi tilbyder en for-skitur for de øvede elever, der har lyst til at få ekstra undervisning, så de kan instruere deres kammerater. For-skituren giver 3-4 dage ekstra på ski og koster 1.600 kr.

IMG 7599
STUDIETUR

Afslutningstur

Skoleåret slutter ikke med prøver og eksamener. Den allersidste uge i skoleåret tager hele skolen på afslutningstur - ofte har det været i Lejrbygningen på Sletten ved Silkeborg, der har dannet rammen for den hyggelige tur, men også Remmerstrandlejren ved Struer har været brugt.

Sluttur 14 (1)
Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked