INTRODUKTION

For alle med lyst til musik

Der vil være udfordringer for alle med lyst til musik og sang uanset niveau, og du kan fylde mange timer med musik i dit skema. Du kan vælge instrumentundervisning og sammenspil med andre i band eller kor. I vort eget lydstudie har du mulighed for at arbejde på en anden måde med musik - måske din egen sang skal finpudses og indspilles?

Vi har et lyst, venligt og veludstyret musiklokale, hvor der er gode muligheder for at få styret sin spillelyst. I fritiden er lokalet tilgængelig for de elever, der gerne vil øve sig eller spille sammen med andre. Og der er faktisk altid gang i musikken i musiklokalet. Lydstudiet kan du efter et introduktionskursus også få lov at benytte - måske til at indspille dit eget hit?

WE WILL WE WILL ROCK YOU

Band

Er for dig, der gerne vil spille rytmisk musik sammen med andre. Skolen råder over klaver, keyboard, el-bas, elguitar, akustisk guitar, trommesæt samt diverse percussioninstrumenter (rytmeinstrumenter). Har du selv et instrument, er du meget velkommen til at tage det med. I løbet af året laver vi bl.a. vores egen interne koncert og spiller til skolens Ten Sing show.

Læs mere om Ten Sing, hvor det er bandholdene, der står for musikken

405007270 854763833318522 312042614399741052 N
TIL ALLE DER VIL SPILLE GUITAR, BAS OG TROMMER

Instrument

Er du nybegynder vil du først og fremmest lære at spille akkorder, så du kan spille til en sang med becifring. Dernæst vil vi arbejde med fingerspil, melodispil samt improvisationer. Har du spillet før, bygger vi flere kundskaber på, der hvor du er med dit spil, om det er elguitar eller akustisk guitar. Det optimale er, at du selv har en guitar eller kan låne én, men skolen har også enkelte guitarer til udlån.

Gi' den gas på bas. Mærk pulsen og rytmen - det er dig der lægger bunden i musikken sammen med trommerne. Har du selv en bas, så tag den med - ellers låner du selvfølgelig bare en på skolen.

Det er faget for dig, som gerne vil arbejde med rytmerne i musikken. Der vil blive arbejdet med grundlæggende rytmer til beat/rock, swing og forskellige varianter heraf samt lettere sydamerikanske rytmer. Skolen råder over tre komplette trommesæt.

405017679 854763743318531 7374017263136802643 N
SYNES DU DET ER SJOVT AT SYNGE?

Kor

Måske har du sunget meget før, eller også er du helt ny og har lyst til at lære noget? Er det nu du skal bevæge dig ud fra brusekabinen og ind på scenerne sammen med andre?

Vi arbejder med at komme ud over scenekanten, og vi arbejder med at fortolke og formidle de sange, vi synger. Vi laver både to-, tre- og firstemmige numre og repertoiret spænder bredt indenfor rytmiske korarrangementer. De numre vi arbejder med, bruges til koncerter og vores store Ten Sing show (Musical).

NØV 2019 100
LAV EN MUSICAL

Ten Sing/Musical

Vores årlige Ten Sing/musical - hvor hele elevholdet deltager - skrives af jer, der vælger Ten Sing. I er de vigtigste brikker, når showet udtænkes, så er du vild med teater og/eller vild med at finde på gode historier, så er der brug for dig her.

Ten Sing er musik, sang, lyd, lys, bygning af scene og kulisser, dans og drama.

Og showet indeholder alle disse elementer. En stor del af ideen i Ten Sing er, at eleverne selv laver det hele; vælger tema, skriver dramastykket, vælger sange og musik, styrer lyd og lys, syr kostumer, koreograferer danse, bygger scene og kulisser osv. Alle elever er med til at gennemføre showet.

IMG 0347
BESØG OS

Oplev valgfagene på egen krop

Kom og besøg os på Nøvlingskov Efterskole. Her kan du se skolen, møde elever og ansatte, samt mærke stemningen på efterskolen.

Læs mere om at besøge skolen

Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked