CYY04348

Dagsrytmen

Vi ønsker, du må få et godt skoleår på Nøvlingskov Efterskole. For at dette kan lade sig gøre, er det nødvendigt, at du føler dig ansvarlig for det daglige liv på skolen.

INTRODUKTION

Fælles om ansvaret

Alle er fælles om ansvaret og om opgaverne, både når det drejer sig om det faglige arbejde, rengøring og madlavning, og når der planlægges fester.

I løbet af et skoleår er der mange særlige dage og uger med projektopgaven, Innovations-Brobygnings-Opgaven, Ten Sing, praktik, ture osv. Men også i løbet af en ganske almindelig dag på Nøvlingskov Efterskole sker der meget.

Læs mere om skolen

DAGLIGDAGEN

Sådan ser et døgn på Nøvlingskov ud

07.15  Morgentur
07.25  Morgenmad
08.00  Undervisning
09.40  Morgenandagt
10.15  Undervisning
11.55  Middag
12.40  Undervisning
15.05  Forfriskning
15.25  Undervisning
17.00  Undervisning slutter
17.30  Aftensmad
18.00  Arbejdstime
19.00  Aftenandagt
19.15  Rengøring af fællesområder
21.00  Forfriskning
22.30  Godnat
23.00  Lyset slukkes på værelset

NØV 2019 61

"Naturligt nok så falder samtalen ofte på Nøv og vore unger, når vi er sammen med andre forældre. Og det er ikke bare fordi, vi har børn der, men Nøv er altså noget specielt! Der er en helt speciel atmosfære; man kan mærke, det oser af "hjemme", når man træder ind ad døren. At I åbner lærerværelset og lader dem mærke, at I VIL dem, det er helt unikt!"

Mor til Morten, tidligere elev på Nøvlingskov Efterskole
Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked