NØV 2019 105

Ten Sing

Årets Ten Sing show er for mange elever højdepunktet på et skoleår.

Fællesskabet udfoldes og styrkes 100%, da alle har en funktion i showet.

NØV 2019 108
INTRODUKTION

Ten Sing er musik, sang, lyd, lys, bygning af scene og kulisser, dans og drama

Og showet indeholder alle disse elementer. En stor del af ideen i Ten Sing er, at eleverne selv laver det hele; vælger tema, skriver dramastykket, vælger sange og musik, styrer lyd og lys, syr kostumer, koreograferer danse, bygger scene og kulisser osv. Alle elever er med til at gennemføre showet, som vises fem gange i marts/april måned, hvor mere end 1.000 mennesker får sig en oplevelse.

Læs mere om at blive elev

MUSIKKEN

Musikken fra showet

Ten Sing-sangene, der udkommer sidst på skoleåret, er et af årets hotteste minder fra skoleåret med alle sangene fra Ten Sing showet. Vi bruger vort eget studie til at indspille sangene.
NØV 2019 121
NØV 2019 95
NØV 2019 113

"Min bedste oplevelse på Nøv var vores Ten Sing uge, her kunne man tydeligt mærke at vores i forvejen stærke fællesskab blev endnu stærkere. Derudover var det vildt fedt at få lov til i grove træk selv at bestemme hvad man ville lave til stykket, og bag efter at stå på scenen med noget som man vidste alle var med i, og alle synes var sjovt."

Niels, tidligere elev på Nøvlingskov Efterskole
Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked