NØV 2019 19

Efterskolefag

På Nøvlingskov Efterskole vil du møde fag, som du måske ikke har haft før.

NØV 2019 26

Efterskolefag

Hver uge mødes alle eleverne til Medborgerskab, hvor vi bl.a. diskuterer: hvad er det gode liv, hvad er god moral og etik, hvad og hvem har jeg ansvar for, hvad er gode mobilvaner, hvad skaber et godt fællesskab, hvilken betydning har søvn for min læring og mange andre emner.

Du deltager også i en ugentlig sangtime, hvor vi synger alle mulige sange. De mennesker, der synger sammen, hører sammen, og fællessangen er vigtig for os, og alle har en stemme i det store fælleskor.

Læs mere om skolen

VI TILBYDER

Ekstra undervisning

Nøvlingskov er ikke en special-efterskole.

Men vi har på hvert hold nogle elever, der af forskellige grunde har behov for lidt ekstra undervisning i dansk. Gives denne støtte vil det ske på bekostning af tysk, hvilket man naturligvis skal overveje grundigt ift. videre uddannelsesønsker.

Vi tilbyder forskellige ting for elever med faglige udfordringer som fx ordblindhed:

  • Skolen tilbyder undervisning i og hjælp til at anvende elektroniske hjælpemidler
  • Nøvlingskov har licens til at kunne installere hjælpemiddel-programmer på elevernes pc, hvis ikke der er bevilget IT-rygsæk.
  • Hvis en elev har taget den officielle ordblindetest - det kan vi også gøre på Nøvlingskov - og er testet ordblind, giver det nogle muligheder for at aflægge folkeskolens prøver under særlige vilkår.
  • I dansk tilbyder vi inklusionselever 1½-2 timers ekstra dansk, hvor der fokuseres på brug af elektroniske hjælpemidler (fx ordforslagsprogrammer, tale-til-tekst og oplæsningsprogrammer), lektiehjælp og individuel tilpasset danskundervisning.
NØV 2019 42
NØV 2019 45
NØV 2019 79
Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked