background
Ten sing

Ten sing

Nøvlingskov er en Ten Sing Efterskole

Årets ten sing show er for mange elever højdepunktet på et skoleår. Fællesskabet udfoldes og styrkes 100%, da alle har en funktion i showet.

Ten Sing er musik, sang, dans og drama

Og showet indeholder alle disse elementer. En stor del af ideen i Ten Sing er, at eleverne selv laver det hele: vælger tema, skriver dramastykket, vælger sange og musik, syr kostumer, koreograferer danse osv. Alle elever er med til at gennemføre showet, som vises fem gange i marts/april måned, hvor mere end 1.000 mennesker får sig en oplevelse.

Musikken fra showet

Ten sing-sangene, der udkommer sidst på skoleåret, er et af årets hotteste minder fra skoleåret med alle sangene fra ten sing showet. Vi bruger vort eget studie til at indspille sangene. Herefter er indspilningerne blevet mikset i et professionelt studie i Aalborg. Resultatet er blevet supergodt - prøv selv og lyt.

Ten Sing Nøv 2017/18
"Shhh sig det ikke til nogen"

Igen i år er der blevet et flot resultat ud af anstrengelserne i Nøvs lydstudiet - lyt selv! Alle sangene kan findes HER

Ten Sing Nøv 2016/17:
"Who am I"

Hør en bid af sangene her på siden, eller find alle sange i fuld længde HER

Ten Sing Nøv 2015/16:
"24 hours"

Hør en bid af sangene her på siden, eller find alle sange i fuld længde HER

 

Ten Sing Nøv 2014/15:
"It's never too late"

Hør en bid af sangene ved at klikke på sangene nedenfor, eller find alle sange i fuld længde HER

 

Ten Sing Nøv 2013/14:
"Deadline"

 

Ten Sing Nøv 2012/13:
"Young wild and free"

 

Ten Sing Nøv 2011/12:
"Why won't you"


CD'en er gennem mange år blevet indspillet i Jailhouse Studios i Horsens, hvor Tommy regerer. Resultatet har gennem årene været rigtig godt, hvilket man kan høre eksempel på her neden for. 
Du kan prøvelytte ca. et minut af sangene fra enten Viva la Vida-cd'en fra 2010/11 eller Café Golden-cd'en fra skoleåret 2009/10 ved at klikke på en sang:

"Viva la vida"

 

"Café Golden"

g