FÅ BEDRE STILBILLEDER OG LEVENDE BILLEDER

Foto og video

I dette fag kommer du til at arbejde både med stilbilleder og levende billeder. Hvis du godt kunne tænke dig at blive bedre til at tage billeder, kunne dette fag være noget for dig. Du vil komme til at tage mange billeder i forskellige stilarter, lære at redigere stilbilleder og levende billeder og lære om kameraets funktioner. De bedste billeder vil blive hængt op på skolen og bedste videoklip kan komme på de sociale medier. Du vil også få mulighed for at tage billeder til nogle af de forskellige arrangementer, vi har på skolen.

Medbring gerne eget digitalkamera til faget.

Nøvlingskov Efterskole (38 Of 66)
FOR DIG DER BRÆNDER FOR IT

IT

I løbet af året vil du komme til at arbejde med elektronik-komponenter og lære, hvordan de fungerer. Derudover vil du komme til at programmere mikrochips, og endelig kan du komme til at hjælpe med at vedligeholde skolens IT-udstyr.

NØV 2019 82
BESØG OS

Oplev valgfagene på egen krop

Kom og besøg os på Nøvlingskov Efterskole. Her kan du se skolen, møde elever og ansatte, samt mærke stemningen på efterskolen.

Læs mere om at besøge skolen

LÆR AT LAVE MAD

Bagning og kokkeri

At få noget godt at spise synes vi alle om, og så er det helt perfekt, hvis du selv kan fremstille den gode og velsmagende menu.

I Bagning og kokkeri tryller vi med både dej og grøntsager. Vi skal bage spændende brød, lave kreative kager, koge lækre supper, tilberede eksotiske kødretter og meget mere. Måske bliver dette fag første skridt mod deltagelse i Den store bagedyst eller mod titlen Mesterkok.

NØV 2019 271
KAN DU LIDE GÅDER?

Escaperoom

Kan du lide gåder? Koder? Den fantastiske følelse af succes, når du udregner problemets løsning? Og kan du lide en god historie og at sætte kulisser op til denne, er dette det rigtige valgfag.

Faget går ud på at opbygge et rum, som andre skal slippe ud af ved at løse de opgaver/gåder/mysterier, som vi har fyldt rummet med. Gæsterne får en tidsramme, som de skal løse udfordringerne på, og lykkes det for dem, er de fri til at gå.

Vi kommer til at arbejde med at finde på spændende og uhyggelige historier. Vi skal lave gåder, udtænke anderledes låse og lave forbindelser mellem forskellige ting. Vi skal prøve at lave et rum, hvor brugerne skal bruge alle deres ressourcer for at nå ud inden for tidsrammen.

CYY04325
Bliv elev

Livet er fyldt med spændende valg, der er med til at forme dig, til den du er og bliver. Hvis du vælger at blive elev hos os, vil du lande et sted sammen med mange andre unge, som gerne vil udforske og opleve livet sammen. Du lander et sted, hvor vi nyder, at der er mange forskellige interesser, der bliver dyrket og afprøvet. Kom og fold oplevelserne og livet ud sammen.

Læs mere om at blive elev

Book en rundvisning

Besøg Nøvlingskov Efterskole en helt almindelig eftermiddag eller aften.

Vi glæder os til at vise jer skolen.

Læs mere her

Book en rundvisning
Skjul denne besked