background
Det mener eleverne

Det mener eleverne


Vil du vide, hvad vores elever mener om at gå på Nøvlingskov Efterskole, så læs disse udtalelser. 

Det bedste ved NØV er helt klart fællesskabet. Jeg har virkelig fået mange nye venner - venner på en helt anden måde end før, fordi man kommer til at kende hinanden så godt. Det er også godt, at vi har så mange forskellige valgfag, så man kan vælge, lige det man selv syntes er spændende. Jeg syntes de mange valgfag også gør, at man får mange venner med forskellige interesser, og at der er plads til alle. Undervisningen er spændende, og lærerne bliver ens venner. At NØV er en kristen skole, syntes jeg er godt, da det gør vi alle har den samme grundholdning til hvordan man behandler hinanden. Alt dette gør at man bare føler sig tryg og har det godt på NØV.

Christian, elev 13/14 og 14/15


lisbeth.jpg Det var ikke særligt svært for mig at vælge efterskole, fordi jeg ikke har en bestemt ting, som jeg interesserer mig for. Derfor valgte jeg Nøv, fordi der ikke er linjer men i stedet en masse forskellige valgfag, så man både kan have sport og krea, hvis det er det man vil. Samtidig virkede det til, at der var et rigtig godt fælleskab, og at man kunne være sig selv, da jeg var på besøg på efterskolernes dag. Så jeg var ikke i tvivl om, at det var her jeg skulle gå, og jeg har ikke fortrudt. For her er virkeligt et helt fantastisk fælleskab, og jeg elsker specielt aftnerne, hvor man bare hygger og laver alt muligt tosset sammen med sine venner. Det er virkelig fedt, og hvis jeg skal sige noget dårlig om Nøv, så er det at man kun må gå her 2 år, for jeg ville så gerne blive.

Lisbeth, elev 13/14 og 14/15

Naturligt nok så falder samtalen ofte på Nøv og vore unger, når vi er sammen med andre forældre. Og det er ikke bare fordi, vi har børn der, men Nøv er altså noget specielt! Der er en helt speciel atmosfære; man kan mærke, det oser af "hjemme", når man træder ind ad døren. At I åbner lærerværelset og lader dem mærke, at I VIL dem, det er helt unikt! Vi glæder os over, Morten er ved at føle sig klar til at overtage pladsen efter Ida efter sommerferien, så vi stadig kan hvad vores gang hos jer!!

Mor til Morten, elev 14/15

Jeg har qua mit arbejde desværre ikke mulighed for at være med ved min datters dimission på lørdag. Det skal dog ikke afholde mig fra at takke jer for at have passet godt på hende de sidste to år samt at have givet hende en fantastisk oplevelse. Da min datter forlod 8. klasse i folkeskolen kunne hun dårligt læse, i dag ønsker hun sig bøger til fødselsdag. Vi har altid vidst at hun var dygtig til de naturvidenskabelige fag, men at hendes problem var at hun ikke kunne læse teksterne til opgaverne. Dette problem har hun ikke længere og det har jo også resulteret i at hun scorede et 12-tal i både mundtlig matematik og fysik/kemi. Men der er ingen tvivl om, at selv om hun er lykkelig for sine 12-taller, er det 10-tallet i mundlig dansk, som hun er mest glad for.

At min datter nu er klar til at tage udfordringen op med en treårig gymnasial uddannelse, var der ingen, der troede på for to år siden. Det har været hendes store drøm at komme på gymnasiet som sin søster, og at det nu er virkelighed, kan hun og vi takke jer og jeres ansatte for.

Min datter har haft to super gode år på NØV. Hun har aldrig, heller ikke i folkeskolen, haft problemer socialt men de to år hos jeg har givet hende en masse nye venner og højnet hende på alle plan.

Far, der sendte en mail

Min bedste oplevelse på Nøv var vores Ten Sing uge, her kunne man tydeligt mærke at vores i forvejen stærke fællesskab blev endnu stærkere. Derudover var det vildt fedt at få lov til i grove træk selv at bestemme hvad man ville lave til stykket, og bag efter at stå på scenen med noget som man vidste alle var med i, og alle synes var sjovt.

Niels Hedegaard Jensen, elev 11/12 og 12/13


For mig er Nøv et specielt sted. Jeg begyndte at gå på en skole med mennesker, jeg slet ikke kendte før, og efter rigtig kort tid fik jeg mange nye venner. Der er altid nogen man kan snakke med, hvis man har brug for det. Man er også altid velkommen til at snakke med lærerne om alt muligt. Det jeg også synes er fedt ved Nøv er, at man har mange muligheder for at vælge sine valgfag. Det betyder også, at der er plads til alle, og alle kan have noget at lave. Det er også fedt, at klasselokaler er åbne efter skoletid, dvs at man må gå i musiklokalet og spille lidt musik eller gå i værkstedet og rode med sin knallert, hvis man har lyst til det.

Martin W. Majewski, elev 11/12 og 12/13

Det mener Kasper og Pernille
Se hvad eleverne Kasper og Pernille om at gå på Nøvlingskov Efterskole

g