background
Store oplevelser i Barcelona

Oplevelserne stod i kø, da hele skolen var en lille uge i Barcelona. Indkvarteringen var på et meget centralt beliggende hostel, som var et glimrende udgangspunkt for at indsnuse storbystemningen og komme rundt til de mange seværdigheder.

Og seværdighederne står i kø i Cataloniens hovedstad. Alle besøgte den utroligt spændende kirke Sagrada la Familia, Havets katedral, nationalmuseet, OL-byen og udsigtspunktet Montjuic. En af dagene bød programmet på en tur uden for byen til Montserrat, hvor der var lejlighed til forskellige vandreruter alle med en imponerende udsigt amt et besøg i klosteret med den sorte Madonna.

Eleverne havde også mulighed for at vælge sig ind på forskellige ting, så nogen var på besøg på bilfabrikken Seat, mens andre fik et imponerende indblik i FC Barcelona, da de besøgte stadionet Camp Nou.

Et par aftener var der fælles samling på stranden, hvor der blev hygget, snakket og moret sig over underholdningen, inden aftenen sluttede med en stemningsfuld andagt.

Se knap 500 billeder fra turen HER

Den vellykkede tur til Barcelona krævede en del timer i bus, men eleverne giver her efter turen udtryk for, at tiden gik forbavsende hurtigt med forskellig underholdning, quizzer og film. Og hjemturen blev også afbrudt af et besøg i parken Activ Natura, hvor der kunne vælges mellem træklatring, lasergame, ATV-kørsel og Escaperoom.


g