background
SHHHHH - SIG DET IK’ TIL NOGEN

Indøvelsen af årets show med Ten Sing NØV er i fuld gang, og fra torsdag middag får den fuld skrue, når den almindelige undervisning er erstattet af ten sing-øvning.

Showet har premiere tirsdag den 10. april kl. 19.30, hvor det er en del af KFUM og KFUKs forårsmøde, og hvor alle er velkommen.

I årets ten sing show møder vi de fem venner Sune, Brian, Tanja, Lotte og Simone. Året er 1993 og de er startet på efterskole. Venneflokken oplever vilde ting og der opstår konflikter i gruppen. Gruppen spredes men der opstår et savn. Mon de finder sammen igen? Vi følger dem igennem efterskoleåret med sjov og ballade, fester, lærermøder og alle de mange øvrige ting, der sker på et skoleår. Kort sagt, årets musikalske show handler om venskab, ballade, svigt og udfordringerne ved at være teenager.

Onsdag vises showet for det kommende skoleårs elever og forældre. Torsdag er der skoleforestilling, hvor 250 elever fra omkringliggende skoler kommer og ser elevernes udfoldelser på de skrå brædder. Og endelig får eleverne egne forældre og søskende lejlighed til at overvære den sidste opførelse af showet, som eleverne glæder sig til at vise for de mange gæster.

g