background
Premiere på ten sing NØV

Fra torsdag i uge 11 arbejdes der på fuld tid med at blive klar til tirsdag den 21. marts, hvor der om aftenen er premiere på årets show fra Ten Sing NØV.

I år stiller efterskoleeleverne spørgsmålet:"Who am I?"
Hvad sker der, når 4 gamle efterskolevenner mødes igen efter 12 begivenhedsrige år, hvor meget er forandret eller er det?
Hvilke broer er blevet brændt og hvilke er blevet bygget? Hvordan gik det med alle drømmene og karrieren? Og hvilke valg og udfordringer har der været undervejs?
Det hele sættes i gang af, at den nu verdensberømte modedesigner Oliver K vender tilbage fra København og samler vennerne midt i et rod af flyttekasser fyldt med fortid, nye drømme og gamle historier.

Alle er velkommen på premiereaftenen, hvor programmet starter kl. 19.30. Derudover opføres showet yderligere tre gange, så i alt vil over 1.000 tilskuere have set showet, når det hele pakkes ned efter sidste forestilling, som er for forældre og søskende.

Eleverne på Nøvlingskov Efterskole står selv for hele planlægningen og opførelsen af showet, som er et fast indslag i efterskolens årlige program. Og det er ikke så lidt, sådan en planlægning består af. De står selv for alt fra manuskript og skuespil til lys og lyd, så der er derfor meget der skal gå op i en højere enhed.
Lærernes rolle i planlægningen og opførelsen er dermed reduceret til en slags tovholder, som hjælper med at bevare den røde tråd i stykket, samtidig med at de kan komme med gode råd.

Læs mere om ten sing Nøv HER

g