background
Premiere på årets ten sing NØV

På Nøvlingskov Efterskole arbejdes der i øjeblikket med det traditionsrige Ten Sing Show. I år hedder showet ’On the edge’ og foregår som en festival, hvor flere karakterer skal udfordre grænsen og blive klogere på sig selv og livet. Festivalpladsen er netop nu ved at blive bygget flot op, kostumer er ved at blive produceret, skolens to bands øver sig i at få årets numre til at klinge, årets IT-helte forbereder store visuelle udtryk, skuespillerne finder deres bedste karakterer frem og i alt dette er skolens samtlige 108 elever repræsenteret og øver derudover alle sammen korarrangementer.

Vi glæder os til at vise årets show, og alle er meget velkommen tirsdag den 19. marts

Entré 30 kr. inklusiv kaffe.

Emil Clausen, 10x: ”Fællesskabet udvikles fordi vi får oplevelsen af at være et stort elevhold. Det er noget af det helt særlige ved dette koncept.”
Rasmus Hedegaard, 10z: ”Jeg synes, det er fedt at være på en efterskole, hvor vi har Ten Sing. Jeg havde ikke selv forestillet mig at være en del af Ten Sing, men nu er det andet år, jeg er i gang med det, og jeg oplever Ten Sing som et fedt arrangement.

Onsdag den 20. marts vises showet for det kommende skoleårs elever og forældre. Torsdag er der skoleforestilling, hvor 200 elever fra omkringliggende skoler kommer og ser elevernes udfoldelser på de skrå brædder. Og endelig får eleverne egne forældre og søskende lejlighed til at overvære den sidste opførelse af showet, som eleverne glæder sig til at vise for de mange gæster.

g