background
Ny lærer starter 1, marts

Louise Bøndergaard har fået andet job fra 1. marts, derfor starter Marianne Sandgaard Poulsen samme dag som nyansat lærer på Nøvlingskov.
Vi har bedt Marianne præsentere sig:

"Hej mit navn er Marianne Sandgård Poulsen, og jeg ser frem til fra d. 1. marts at blive en del af lærerflokken på Nøvlingskov efterskole.
Efterskoleverdenen kender jeg en del til, da jeg har været lærer på Tommerup efterskole, min mand, Karsten, er lærer på Nr. Nissum efterskole, og så har vi haft alle vores tre børn på Blåkilde efterskole. Efter knap 16 år i folkeskolen i Nr. Nissum glæder jeg rigtig meget til at komme tilbage til efterskolelivet med alt hvad det indebærer.
Fritiden har jeg altid delt mellem KFUM og KFUK og sport. I årenes løb er det blevet til mange berigende oplevelser både som almindeligt medlem af KFUM og KFUK, i unge voksne, fredagsfamilie, bestyrelsesarbejde og som deltager på og medarrangør af forskellige lejre. Desuden nyder jeg at være fysisk aktiv, har altid dyrket sport og som idrætslærer håber jeg, at være med til at motivere eleverne til fysisk aktivitet og hjælpe dem til at opleve glæden ved idræt. "

Vi glæder os til samarbejdet med Marianne.

g