background
Nu kan der afholdes repræsentantskabsmøde

Corona-nedlukningen betød, at repræsentantskabsmødet, der skulle have været afviklet i april, måtte udsættes. Men nu tillader retningslinjerne, at vi kan afholde det årlige møde i repræsentantskabet, og det sker onsdag den 26. august kl. 19-22. Og bestyrelsen glæder sig til at mødes med alle repræsentanter fra Skolekreds, Indre Mission, KFUM og KFUK.

Skolens ledelse og bestyrelse vil på mødet fortælle om hverdag, oplevelser og fremtidsønsker for Nøvlingskov Efterskole. Elever giver et indblik i efterskolelivet, økonomien gennemgås, og Kurt Poulsen, der har haft sit første år i bestyrelsen, vil fortælle om, hvordan det har været. Så der er en del på dagsordenen.

Repræsentantskabet har siden skolens start bestået af repræsentanter fra de lokale IM samfund og KFUM og KFUK foreninger. For at imødekomme ønsker fra bl.a. forældre og venner af skolen om at kunne bakke op om skolen, er der dannet en skolekreds, som består af medlemmer, som føler sig knyttet til skolen og ønsker at støtte dens arbejde.

g