background
Nøvlingskovs nye forstander

Fra den 1. august indtager Morten Horsholt Mikkelsen forstanderkontoret på Nøvlingskov. Morten kommer fra en stilling som viceforstander gennem en årrække på Blaakilde Efterskole, men har stor lyst til at blive øverste leder på en skole med Nøvlingskovs værdigrundlag.

- Det tiltaler mig gevaldigt, at I på Nøvlingskov holder det almendannende højt, og jeg brænder for at skabe en efterskole, der tør gribe og rumme den udfordring, det er at ruste de unge til at møde en mangfoldig verden på basis af det kristne livs- og menneskesyn, udtaler Morten Mikkelsen.

I fritiden kan Morten lide at være aktiv med fodbold, badminton, squash og skiløb. Han er mangeårigt medlem af KFUM og KFUK og har været frivillig i den lokale folkekirke, ligesom han har været med i frivilligt foreningsarbejde nærmest altid bl.a. som fodbold- og badmintontræner. På den musikalske front spiller Morten klaver og ynder fællessang.

Bestyrelsen og de ansatte ser frem til et inspirerende og frugtbart samarbejde med Morten Mikkelsen, der sammen med sin kone Julianne McMillan og de to yngste af fem børn flytter ind i forstanderboligen på Nøvlingskov til august.

Læs Herning Folkeblads artikel om Morten Mikkelsen

g