background
Nøvlingskov arrangerer FM Badminton

Nøvlingskov er vært for KFUMs Idrætsforbunds årlige landsmesterskab i badminton, som afvikles i den sidste weekend i februar.

Over 200 spillere fra syv foreninger og fem efterskoler er med, når stævnet afvikles i fem haller. Ud over Nøvs egne to haller, skal der spilles i det nærliggende Skibbild-Nøvling Idrætscenter og i Vildbjerg Sport- og Kulturcenters to haller.

Allerede fredag aften ankommer spillere fra de klubber der kommer længere væk fra som fx Rødovre og Skovsgaard/Brovst, og lørdag kl. 9 sættes stævnet i gang, hvorefter der er kampe hele lørdag frem til aftensmad.

Lørdag aften er der andagt og forskellige aktivitetstilbud, som Nøvs elever står for. Der er mulighed for bowtag, spillecafé, diskotek, MGP og selvfølgelig at spille badminton.

Når de afsluttende kampe er færdigspillet søndag, slutter stævnet med medaljeoverrækkelse. Og så skal weekendens Nøv-elever i gang med oprydning og rengøring. I det hele taget har eleverne udover at spille badminton mange praktiske tjanser i løbet af stævnet. Desuden er der indskrevet flere tidligere Nøv’ere til at hjælpe med afviklingen af stævnet, som det har været et stort arbejde at arrangere for udvalget, der består af Marianne Poulsen og Carsten Vestergaard.

Der er lagt op til et par hyggelige
badminton-døgn, og forhåbentlig
bliver nogle af medaljerne på Nøvlingskov!g