background
Mange gæster til Adventsstuen i nye rammer

Sikken voldsom trængsel og hyggelig stemning, da mere end 500 mennesker mødte op til den årlige adventsstue på Nøvlingskov Efterskole for første gang i den nye hal. Det rekordstore antal besøgende hyggede sig og medvirkede til en rigtig god omsætning i de mange boder.

Efterskolens elever havde forberedt dagen ved at fremstille ting til salgsboden, og i den flot pyntede hal var der god lejlighed til at få brugt nogle penge i boderne, hvor eleverne bl.a. bagte vafler, lavede bolsjer og stod for sjove børneaktiviteter. Midt på eftermiddagen var der lejlighed til at synge sammen på nogle advents- og julesange, og pigerne fra efterskolen medvirkede med et stemningsfuldt Luciaoptog.

På trods af de mange gæster, så var der plads til alle, idet adventsstuen for første gang blev afviklet i de nye rammer i Nøv Boxen, hvor der både var plads til gæster og boder. Og der var også plads til julestemningen med dæmpet belysning, juletræ, duft af nybagte vafler og julemusik leveret af et af Nøvs orkestre.


Børnehjørnet i de to nye klasseværelserJuleorkestret bidrog til den gode stemning med julemusik

Adventsstuens overskud er ikke endelig opgjort endnu, men forventes at lande på ca. 20.000 kr. Et flot beløb, som ubeskåret går til det projekt i Myanmar, som Nøvlingskov er med i. Projektet arbejder for at styrke unges engagement i deres civilsamfund ud fra mottoet "Fundament for Forandring". I uge 6 og 7 rejser 36 elever og tre lærere fra Nøvlingskov til Myanmar for at udveksle kulturelle erfaringer bl.a. med frivilligt foreningsarbejde.
Selv om der er samles penge ind til det et godt formål, så er det også en eftermiddag, hvor adventshyggen er i højsædet, når mange tidligere elever, forældre, bedsteforældre og folk fra lokalområdet mødes over en kop kaffe.

g