background
KFUM og KFUKs TeenEvenT 18 afholdes på Nøvlingskov

Den 5.-7. oktober på Nøvlingskov Efterskole er der TeenEvent 18, som er et landsdækkende event for unge 13-19-årige, der sætter pris på fede aktiviteter og herligt selskab.

TeenEvenT er et arrangement for teenagere, hvor programmet skifter mellem workshops, Ten Sing- og efterskolekoncerter, underholdning, debat og refleksion samt andagt og gudstjeneste.

Det sker på TeenEvent

På 'Tour de Nøv' får du tips til alle de gode steder der er at chille og opleve på festivalen. Der er både koncert med 'Lunch Box' og koncerter med danske Ten Sing grupper. På festivalen kan du opleve Hypnose show og deltage i forskellige sports aktiviteter, i musik hjørnet, i Twisted, i gudstjeneste, i Thoughts, være kreativ, hygge i cafeen, og deltage i mega dyst.

Årets tema: Man in the mirror

Hvad fortæller dit spejlbillede dig? Og hvordan spejler du dig i andre? Vi lever i en kultur, hvor vi konstant spejler os i forbilleder og rollemodeller, og hvor vi helst alle sammen skal være unikke. Vi kender t-shirts printet med udtryk som: be yourself, anyone else is taken, do whatever makes you happy og love yourself first. Udtryk som står i bydeform, hvilket ikke længere involverer et valg. Nej du SKAL være dig selv, og du skal elske dig selv. Men hvad nu, hvis det ikke er det, du føler, når du kigger i spejlet? Hvad nu hvis du ikke føler, at du kan leve op til de idealer, du spejler dig i. Måske vi nogle gange bare skal sætte fokus på det at være og ikke altid det at være speciel. Spejler du dig i Gud, kan du være sikker på, at han vil se tilbage med kærlige øjne. Gud elsker os betingelsesløst. Så måske vi i virkeligheden skal kæmpe mere for, at være kærlige spejlbilleder for hinanden. For i virkeligheden er det vel sådan, vi forstår os selv - gennem andre.

Link til KFUM og KFUKs hjemmeside, hvor der står meget mere om TeenEvenT 18

g