background
Holdet er klar til næste skoleår

Mette Øgendahl Jacobsen vender efter sommerferien tilbage til Nøv som lærer. Siden Mette sidst var ansat har hun færdiggjort sin universitetsuddannelse i idræt og dansk og undervist på gymnasium. Det sidste år har Mette rejst verden tynd og har undervist i en lang række spændende og udfordrende ekstremsport-aktiviteter bl.a. på Hawaii. Nu flytter hun til Skibbild-Nøvling, og hun vil med sine erfaringer, kvaliteter og humor bidrage til, at Nøv bliver et endnu bedre sted at være elev. Mette skal undervise i dansk, engelsk og idræt.

Martin Hauge Mikkelsen havde for seks år siden et årsvikariat på Nøv. Nu vender han tilbage som uddannet lærer og med yderligere et års efterskoleerfaring fra Aarhus Efterskole. Martin skal undervise i matematik, samfundsfag, idræt og musik, og vi ser frem til igen at have Martin som en kompetent og humørfyldt medspiller på holdet.

Sidste nyansatte er Rasmus Eckhardt Bjerg, der i det kommende skoleår både gør sin læreruddannelse færdig i Aarhus og vil være at finde på Nøv. Han skal undervise i samfundsfag og motorlære og have nogle vagter. Rasmus vil transportere sig til og fra Nøv på motorcykel, og med sin baggrund fra maskinmesterskolen vil han kunne inspirere og hjælpe de motorinteresserede elever i værkstedet. Rasmus har været i praktik på Nøv og har i dette skoleår hjulpet med vagter mm.

g