background
Der sker rigtig meget på Nøvlingskov

Første uge i det nye år var der fuld skrue på undervisningen. I januar måned er der en god periode til at få styr på danske noveller, tyske verber, kemiforsøgene og meget andet. Men at der også foregår mange andre ting på en efterskole kan man overbevise sig om ved at tage et kig i kalenderen for uge 1.

Tirsdag havde 9. klasserne naturfagsdag med temaet: Klimatopmøde. Eleverne var inddelt i lande og lobbyist-grupper, der hver skulle argumentere for deres sag og få netop deres forslag til klimatopmødet stemt hjem. Desuden indgik også fysikforsøg og fagligt input om klimaforandringer.

Samme dag havde 10. klasse profilfagsdag. Nødhjælpsholdet var i Aarhus, hvor de bl.a. besøgte en varmestue. Farmerholdet besøgte en landmand, Foulum forsøgsstation og en landbrugsmaskine-virksomhed. Kost og motion cyklede til Herning og deltog i flere aktiviteter i DGI Huset bl.a. Aqua cycling, mens Kunstholdet arbejde med deres projekter på skolen.

Onsdag aften havde vi besøg af 16 tidligere elever fra de sidste par år, der hver velforberedte fortalte om deres erfaringer med at skifte fra Nøv til en ungdomsuddannelse og engageret delte ud af gode råd. En inspirerende og informativ aften.

Torsdag aften var tre hold til indefodboldstævne sammen med de fem andre efterskoler, vi har sekskantstævne sammen med. Og lørdag var der indledende stævne til DM for efterskoler i indefodbold, hvor alle weekendens elever var med som enten spiller eller særdeles aktiv hepper.

En almindelig uge kan godt - og har ofte - mange ting på programmet.

g