background
REKORD MANGE TIL ADVENTSSTUE PÅ NØVLINGSKOV

Sikken voldsom trængsel i lørdags, da mere end 500 mennesker mødte op til den årlige adventsstue på Nøvlingskov Efterskole. Det rekordstore antal besøgende hyggede sig og medvirkede til en rigtig god omsætning i de mange boder.
Efterskolens elever havde forberedt dagen ved at fremstille ting til salgsboden, og i den flot pyntede hal var der god lejlighed til at få brugt nogle penge i boderne, hvor eleverne bl.a. bagte vafler, lavede bolsjer og stod for sjove børneaktiviteter. Midt på eftermiddagen var der lejlighed til at synge sammen på nogle advents- og julesange, og pigerne fra efterskolen medvirkede med et stemningsfuldt Luciaoptog.
Adventsstuens overskud er ikke endelig opgjort endnu, men forventes at lande på ca. 20.000 kr. Et flot beløb, som ubeskåret går til det projekt i Myanmar, som tre danske organisationer - KFUM og KFUK, FDF og Danmission - står bag. Projektet arbejder for at styrke unges engagement i deres civilsamfund ud fra mottoet "Fundament for Forandring". I uge 7 og 8 rejser 34 elever og tre lærere fra Nøvlingskov til Myanmar for at udveksle kulturelle erfaringer bl.a. med frivilligt foreningsarbejde.
Selv om der er samles penge ind til det et godt formål, så er det også en eftermiddag, hvor adventshyggen er i højsædet, når mange tidligere elever, forældre, bedsteforældre og folk fra lokalområdet mødes over en kop kaffe. Desuden benyttede de fleste også lejligheden til at få et kig på byggeriet af Nøvlingskovs nye hal, der skal stå færdig til foråret.