FÆLLESSKAB

At føle sige ligeværdig, med ligesindede, og samtidig have evnen til at kunne nå højere.

FORSKELLIGHED

I forskelligheden ligger styrken til at nå mål, der ligger uden for ens begrænsninger.

FAGLIGHED

At fordybe sig og blive løftet til et højere niveau med større viden og bedre evne til at reflektere

UDVIKLING

At vokse, lære og flytte sig personligt og psykisk, for at blive bedre rustet til fremtidige udfordringer.

Fire Ten Sing-shows for fulde huse!

Denne uge har stået i Ten Sings tegn her på NØV. Og til trods for at snot, hoste og influenza har forsøgt at spænde ben har vi svaret igen med the, honning og panodil og fyret fire fede og forrygende shows af.

- Det er ikke til at forstå, at det allerede er overstået. I lang tid har rigtig meget handlet om Ten Sing. Og nu er det så bare det. Jeg har jo mest lyst til, at skulle ud og optræde en hel masse og vise hele Danmark vores show, for det er virkeligt fedt at være en del af, siger Bjarke Gottenborg Clausen fra 9. klasse, der spiller en af de gennemgående roller som tricktyv med fixe fingre.

Laura Langdahl Skov Jensen, der har rollen som ivrigt medlem af Liberal Alliance Ungdom, har også fået en gevaldig en på opleveren.

- Ten Sing har styrket det sociale sammen hold på skolen endnu mere end det var i forvejen. Alle har været med, alle har haft det sjovt og alle har været vigtige for, at vi er lykkedes med det her. Alle har haft de opgaver, hvor de følte at de kunne byde ind med mest, og det har givet en kæmpe gejst til hele projektet.